Testa roller derby på möhippan/svensexan/kickoffen

Din kompis ska gifta sig och du är i farten med att planera en möhippa, svensexa, kickoff - kalla det vad du vill. Du vill erbjuda deltagarna rolig och unik upplevelse i Luleå. Då borde ni testa roller derby! Luleå Roller Derby kan hjälpa dig med ditt arrangemang så att ni får en upplevelse ni sent kommer glömma.

Varför ska ni testa roller derby på ert event?

  1. Team Building: I roller derby krävs det att alla spelare arbetar tillsammans och kommunicerar med varandra. Detta skapar starka band och främjar laganda – en perfekt aktivitet för en exempelvis en möhippa, svensexa eller kickoff där vänskap och samarbete står i fokus.

  2. Unik Upplevelse: Till skillnad från traditionella aktiviteter erbjuder roller derby en adrenalinfylld och minnesvärd upplevelse. Det är något som få har provat på tidigare, vilket gör det till ett spännande och ovanligt inslag.

  3. Träning och motion: För de som älskar att vara aktiva är roller derby en utmärkt form av motion. Det är en intensiv träning som är både rolig och utmanande.

  4. Skapa Minnen: Vi garanterar att ert testtillfälle kommer generera många skratt, roliga ögonblick och berättelser att dela med er kompis på dens speciella dag.

 

Tillgänglighet

Luleå Roller Derby erbjuder aktiviteter under helger och kvällar baserat på tillgängligheten i Luleås sporthallar. Var därför ute i god tid med din bokning! Luleå Roller Derby sköter hallbokningen och avgiften ingår i priset.

Under aktiviteten får ni låna full utrustning. Vi brukar kunna garantera utrustning för 10 st deltagare, beroende på vilka skostorlekar ni har. Ju mer blandade storlekar, desto fler deltagare.

Eftersom aktiviteten innehåller rullskridskoåkning rekommenderar vi att deltagarna undviker att dricka alkohol innan och under aktiviteten.

Prislista

1 timme, 5-10 deltagare – 1500 kr
Luleå Roller Derbys instruktörer lär ut rullskridskoåkning till alla deltagare under 1 timme.

2 timmar, 5-10 deltagare – 2500 kr
Vi ägnar minst en timme till rullskridskoåkning med Luleå Roller Derbys instruktörer. Resten av tiden ägnas åt en roller derby crash-course, spel och andra roller derby-relaterade aktiviteter. Exempelvis val av derbynamn, fotografering etc.

Vill ni ha mer?
Vi kan också skräddarsy er upplevelse baserat på antal deltagare, önskemål och tillgänglighet. Hör av dig till oss så kommer vi tillsammans fram till det bästa upplägget för just din grupp.

I priset ingår:

  • Full utrustning
  • Hyra av idrottshall under hela aktiviteten
  • 1-2 ledare
 
Betalning och villkor:
Avgiften swishas till föreningen på plats vid aktiviteten. Bokad aktivitet avbokas senast onsdagen innan vid helgaktivitet, annars 72 timmar innan. Vid bokad aktivitet där ingen deltagare dyker upp (no-show) debiteras lokalhyran samt en avgift via faktura till den som bokar aktiviteten. Märkbart berusade deltagare kommer nekas delta i rullskridskoåkning.
 

Bokning

Bokningsförfrågningar och frågor tas emot via e-post till ny@lulearollerderby.se 

 

Så, om du vill ha en unik upplevelse på ditt event – tveka inte att höra av dig till oss!

 

Psst. Är du ansvarig i en förening där medlemmarna vill testa roller derby? Hör av dig till ny@lulearollerderby.se så ser vi över möjligheterna att samarbeta till ett förmånligt pris!