Luleå roller derby börjar med juniorverksamhet!

Yes, precis som rubriken lyder så är det äntligen fritt fram även för juniorer (12-18 år) att utöva den roligaste och tuffaste sporten som finns! Beslutet togs i början av sommaren och nu lagom till att höstterminen startar så drar vi igång med verksamheten. Ska verkligen bli jätteroligt och vi hoppas på stort intresse!

Nyfiken? Såklart! Då passar det sig så bra att den 8 september är det dags för Luleås första “prova på roller derby”-event för ungdomar. Tiden är 13-15 och platsen är skatehallen på Örnäset vid Steelpark.
Alla från 12 till 18 år är mycket välkomna! Om du vill prova på ska du anmäla dig till LRDjuniorerna@gmail.com. I mailet skriver du om du behöver låna skridskor, skydd och/eller hjälm. Om du behöver låna skridskor, skriver du vilken skostorlek du har. OBS att det gäller gammaldags skridskor (2×2 hjul) och inte inlines.

Vi börjar lugnt med att känna på rullet och balansen och kollar sedan hur vi går vidare.

Mer information kring medlemskap och eventuellt material får du på prova på dagen.

Länk till eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/208332785992943/

Några frågor eller funderingar från junior eller förälder, varmt välkommen att ta kontakt med oss via mail, LRDjuniorerna@gmail.com