Sponsorträning

När: 5:e juni kl 19:00-21:00

Var: Arcushallen

Det händer mycket i Luleå Roller Derby just nu. I tävlingslaget Slaughters Daughters förbereder vi oss som bäst för SM-spel i Borås i juli samt för det svenska seriespelet som startar i höst. Vår juniorverksamhet växer så det knakar och vi får allt fler förfrågningar från både ungdomar och barn som vill  börja träna med oss. Både i Luleå och nationellt börjar många få upp ögonen för roller derby, som är en fullkontaktsport på rullskridskor med i huvudsak kvinnliga utövare. Det märktes inte minst i april, då vi i Luleå var värdar för SM-kvalet i roller derby och fick väldigt mycket uppmärksamhet i media.

 

Vi söker nya sponsorer

Vi i Luleå Roller Derby vill gärna samarbeta med företag som gillar våra värderingar, som tycker att roller derby är viktigt och kul och som ser en positiv fördel i att synas tillsammans med oss. Vi söker därför samarbetspartners och sponsorer på olika nivåer. Är ditt företag intresserad av att stötta världens roligaste sport?

 

Testa roller derby och lär mer

Torsdagen den 5 juni har du och dina kollegor möjlighet att lära känna sporten roller derby och träffa oss som är aktiva spelare i samband med vår ordinarie torsdagsträning. Självklart har ni också chansen att testa rullskridskorna och kanske både ta och ge nån tackling! Laget ger en kort demonstration av roller derby på banan och vi berättar om var föreningen står idag och hur er sponsring skulle kunna bidra till att vår förening utvecklas.

 

Vi bjuder på fika och har dukat upp vårt fina merchbord så ni har chansen att köpa Slaughters Daughters-grejer till hela arbetslaget: Snygga t-shirts, tygpåsar, klistermärken och kepsar. 

 

Alltså:

Tid: Torsd 5 juni, drop in mellan 19.00 – 21.00 

Plats: Arcushallen, Luleå

 

Vi behöver veta hur många som kommer samt skostorlek så vi kan fixa utrustning. Anmälan görs till jenny.hakeberg@hotmail.com . Det finns även ett evenemang på Facebook här

 

Mer om oss

Läs gärna mer om vår förening här på hemsidan och följ oss gärna på www.facebook.com/lulearollerderby! Har du/ni inte möjlighet att komma på prova på-kvällen men vill veta mer? Hör gärna av er så pratar vi mer. 

Hoppas vi hörs och ses!

Derbyhälsningar från Terése Taaveniku (Wicked Rosie) och Jenny Hakeberg (Serious Savage)