Sponsorhuset

sponsorhuset

Handla på nätet – Stöd Luleå Roller Derby

Nu kan du handla från CDON, Halens, 112ink och över 150 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp tillfaller Luleå Roller Derby på ditt köp, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!

Välkommen in till Sponsorhuset, vår shoppinggalleria på nätet.
Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/lulearoller

5 KRONOR FÖR VARJE NY MEDLEM – ANMÄL DIG GRATIS TILL CINT NU!

CINT är ett marknadsundersökningsföretag som sponsrar Luleå Roller Derby med 5-30 kronor varje gång DU besvarar deras frågor via mail cirka 1 gång/månad. (Det tar endast 5-10 minuter att besvara dessa). När man anmäler sig så får Luleå Roller Derby dessutom 5 kronor som start! Be dina vänner, kollegor och släkt att anmäla sig nu! Gör vi detta allihop så blir det bra med pengar till Luleå Roller DerbyLäs mer här>> http://www.sponsorhuset.se/lulearoller/butik/cint

Samla poäng och växla in mot presentkort

Det är inte ”bara” Luleå Roller Derby som tjänar på detta koncept. Du får nämligen poäng på alla dina köp som du sen kan växla in mot prsentkort och biobiljetter. Bli gratis medlem och få 2860 bonuspoäng.

Så här samlar du poäng:

  • För varje krona som du genererar till din förening får du 50 poäng.
  • För varje Cintundersökning som du gör får du 75 poäng.
  • Som startbonus får du 2860 poäng då du registrerar dig

Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/lulearoller/minasidor

Varma Hälsningar

Luleå Roller Derby